Cadeautjes

Om jezelf of een ander blij te maken: cadeautjes! De meeste cadeautjes vind je in onze ‘stenen’ winkel aan de Heijendaalseweg 241 in Nijmegen, aan onze webshop wordt nog hard gewerkt. Een aantal producten zijn al online te bestellen. We pakken je aankopen graag mooi voor je in!

Kinderboeken

In de winkel hebben we een klein (kinderboeken)winkeltje met fraai geillustreerde boeken. Bijvoorbeeld van Nijntje, Alain Greé en Ingela P. Arrhenius. Uitgeverijen die bij ons te vinden zijn, zijn: de Eenhoorn, Gottmer, Mercis en de Vier Windstreken.

kinderboeken

 

Bekking & Blitz

bekking blitz

Dit familiebedrijf geeft sinds 1929 kunstdrukwerk en cadeau’s uit. Unieke ontwerpen, en mooie producten van hoogstaande kwaliteit. Zo hebben we bijvoorbeeld briefpapier van Raad eens hoeveel ik van je hou, producten met het werk van bijvoorbeeld van Gogh en Vermeer, en een lijn producten met Delfts Blauw motief.

 

Roger La Borde

In 1985 is dit Engelse merk opgericht door de zussen Alison en Jenni. Diverse illustratoren werken mee aan een mooie collectie stationery, zoals kaarten, notebooks en briefpapier. Misschien dat je een aantal van deze illustratoren wel kent van Instagram, zoals Kate Pugsley en Anne Bentley.

roger

Spellen

Inmiddels hebben we een aardige collectie spellen, voor volwassen en kinderen. Zoals puzzels, memoryspellen, bingo en Dilemmarama.

spellen

Museums and Galleries

Een Engelse uitgeverij van onder andere luxe notebooks, briefpapier, pennen, potloden, kaarten, en vloeipapier. De merken die door deze uitgeverij worden vertegenwoordigd zijn bijvoorbeeld Paddington Bear, Victoria and Albert museum, British Museum en Matthew Williamson.

Caroline Gardner

De Engelse Caroline Gardner staat bekend om haar gebruik van kleuren en patronen. Bij ons vind je onder andere pennen, broodtrommels, sokken, portemonneetjes en bamboo meeneem-bekers om ook onderweg voorzien te zijn van een lekker kopje koffie of thee.

caroline gardner

Berni Parker

Op het Engelse platteland woont Berni Parker, vanuit haar studio aan huis maakt ze kaarten met humor, waarbij vaak dames staan afgebeeld die van het goede leven genieten (vaak met een wijntje in de hand). Haar ontwerpen zijn ook terug te vinden op artikelen als notitieboekjes, boekenleggers en spiegeltjes.

Go Stationery

go stationery

Notebooks in vele soorten en maten, ook vind je van Go Stationery bij ons ouderwetse adresboekjes.

Studio Stationery

studio stationery

Nederlands stationery merk, met veel vrolijke felle kleuren. We hebben schrijfblokken, potloden, planners, en veel washi tapes. Ook te vinden in onze webshop.

Artebene

artebene

Van het merk Artebene vind je bij ons luxe kaarten, cadeau-enveloppen, buttons, (boodschappen)tassen, notebooks, de populaire ´Harry Potter´ veren pennen en servetten. Zoek je een mooi notitieboek voor Bullet Journalling? Van het merk Artebene hebben we dotted notebooks in het assortiment, die zich hier bijzonder goed voor lenen! Om je fineliners en potloden in op te bergen hebben we ook mooie etuis!Meri Meri

meri meri druk en vorm

Kleurrijke kaarten en cadeautjes, zoals temporary tattoos en broches. Ook artikelen om een feestje mee op te leuken zoals confetti, sterretjes en cupcake-kits.

Hammond Gower

Hammond Gower

We hebben ons stationery assortiment uitgebreid met diverse nieuwe artikelen van het Engelse merk Hammond Gower. Schriftjes, grote weekplanners, papieren placemats en to do list, met magnetische achterkant (handig: voor op de koelkast!). Prijzen variëren van € 3,20 tot € 12,-. Leuk om jezelf cadeau te doen, of om een ander blij mee te maken!

Zinvol

Van kaarten tot boodschappentassen, en van thee tot mindfulness-kaartjes. Uit het leven gegrepen teksten, met een positieve boodschap. Ook leuk: Zinvol heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan!

zinvol tas

Kikkerland

Al meer dan twintig jaar reist Kikkerland heel de wereld over, op zoek naar ‘dingen’ die het leven plezieriger maken. Zoals ze het zelf omschrijven: dingen die intrigeren. Dingen die het alledaagse leven makkelijker maken. Dingen die je gelukkig maken, elke keer als je ze gebruikt.

kikkerland druk en vorm nijmegen

Werfzeep

Biologisch & handgemaakte zeep en shampoo uit Utrecht. Werfzeep is zeer mild en droogt de huid niet uit. Vrij van palmolie en met een eerlijke herkomst.
werfzeep

MT  Washi Tape

Washi tape is plakband gemaakt van Japans rijstpapier. Het kan worden gebruikt voor diverse knutselprojecten (een aantal ideeën is te vinden op één van onze Pinterest borden). In de winkel zijn diverse kleuren, groottes en motieven verkrijgbaar.

mt washi tape druk & vorm

Puur Zeep

De zeep van PUUR ZEEP is plantaardig en vrij van conserveringsmiddelen, de assemblage van het eindproduct wordt verzorgd door mensen met een arbeidsbeperking. Een “puur” product!

IMG_20160704_160431  IMG_20170119_154612   IMG_20161021_163403

Tony Chocolonely

Lekker om zelf soldaat te maken, of om cadeau te doen! (H)eerlijke chocolade, dit merk van Nederlandse bodem strijdt voor 100% slaafvrije chocolade!

IMG_20190312_172343_053