Cadeautjes

Om jezelf of een ander blij te maken: cadeautjes! De meeste cadeautjes vind je in onze winkel aan de Heijendaalseweg 241 in Nijmegen, aan onze webshop wordt nog hard gewerkt. Een aantal producten zijn al online te bestellen.

 

Go Stationery

go stationery

Notebooks in vele soorten en maten, ook vind je van Go Stationery bij ons ouderwetse adresboekjes.

 

Studio Stationery

studio stationery

Nederlands stationery merk, met veel vrolijke felle kleuren. We hebben schrijfblokken, potloden, planners, en veel washi tapes. Ook te vinden in onze webshop.

Artebene

artebene

Van het merk Artebene vind je bij ons luxe kaarten, cadeau-enveloppen, buttons, (boodschappen)tassen, notebooks, de populaire ´Harry Potter´ veren pennen en servetten. Zoek je een mooi notitieboek voor Bullet Journalling? Van het merk Artebene hebben we dotted notebooks in het assortiment, die zich hier bijzonder goed voor lenen!

 

Meri Meri

meri meri druk en vorm

Kleurrijke kaarten en cadeautjes, zoals temporary tattoos en broches. Ook artikelen om een feestje mee op te leuken zoals confetti, sterretjes en cupcake-kits.

 

Hammond Gower

Hammond Gower

We hebben ons stationery assortiment uitgebreid met diverse nieuwe artikelen van het Engelse merk Hammond Gower. Schriftjes, grote weekplanners, papieren placemats en to do list, met magnetische achterkant (handig: voor op de koelkast!). Prijzen variëren van € 3,20 tot € 12,-. Leuk om jezelf cadeau te doen, of om een ander blij mee te maken!

 

Belle and Boo

De mooie illustraties van Belle and Boo zijn in de winkel terug te vinden op kaarten (ook stickerkaarten!), inpakpapier, kleine opbergblikjes, spaarpotjes, en inpakpapier.

belle and boo nijmegen druk en vorm

Zinvol

Van kaarten tot boodschappentassen, en van thee tot mindfulness-kaartjes. Uit het leven gegrepen teksten, met een positieve boodschap. Ook leuk: Zinvol heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan!

zinvol tas

 

Flow Magazine

Bij Druk en Vorm vind je de special editions van Flow Magazine, zoals de Flow Weekly, de Illustratiespecial, het Naar Buiten boek, het DIY-boek en de Mindfulness special. Leuk als cadeautje voor een ander, of voor jezelf!

flow

 

Kikkerland

Al meer dan twintig jaar reist Kikkerland heel de wereld over, op zoek naar ‘dingen’ die het leven plezieriger maken. Zoals ze het zelf omschrijven: dingen die intrigeren. Dingen die het alledaagse leven makkelijker maken. Dingen die je gelukkig maken, elke keer als je ze gebruikt.

kikkerland druk en vorm nijmegen

 

Werfzeep

Biologisch & handgemaakte zeep en shampoo uit Utrecht. Werfzeep is zeer mild en droogt de huid niet uit. Vrij van palmolie en met een eerlijke herkomst.
werfzeep

 

MT  Washi Tape

Washi tape is plakband gemaakt van Japans rijstpapier. Het kan worden gebruikt voor diverse knutselprojecten (een aantal ideeën is te vinden op één van onze Pinterest borden). In de winkel zijn diverse kleuren, groottes en motieven verkrijgbaar.

mt washi tape druk & vorm

 

Puur Zeep

De zeep van PUUR ZEEP is plantaardig en vrij van conserveringsmiddelen, de assemblage van het eindproduct wordt verzorgd door mensen met een arbeidsbeperking. Een “puur” product!

IMG_20160704_160431  IMG_20170119_154612   IMG_20161021_163403

 

Madam Stoltz

Hip Deens design, mooie producten om je huis mooi mee te maken

madam

 

Tony Chocolonely

Lekker om zelf soldaat te maken, of om cadeau te doen! (H)eerlijke chocolade, dit merk van Nederlandse bodem strijdt voor 100% slaafvrije chocolade!

tonyschocolonely

 

Goeie Zin

Breng een positief gevoel de wereld in met de Ik & Jij kaartjes, kaarten of kleine posters van Goeie Zin! Maak een ander of jezelf zomaar blij met een toepasselijke tekst. Altijd en overal! De kaartjes van Goeie Zin zijn ook terug te vinden in onze webshop.

ik kaartjes en jij boekje

 

Hartung

Behalve kaarten, vind je bij ons van het merk Hartung ook opbergdozen en notitieboekjes.

hartung notitie

 

En als finishing touch: inpakpapier

druk en vorm cadeaupapier (3)

Om cadeautjes extra mooi in te kunnen pakken, hebben we diverse soorten inpakpapier in het assortiment. De bijzondere prints zullen zeker ook ingelijst niet misstaan in de woon- of kinderkamer!