DHL Parcelshop

Druk en Vorm is ook DHL Parcelshop, dit betekent dat u pakjes van diverse thuiswinkelorganisaties bij ons kunt laten bezorgen en eventueel ook kunt retourneren.

De voordelen:
– De bestelling kan de hele dag worden opgehaald tijdens onze openingstijden
– U hoeft niet thuis te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen.
– Snelle afhandeling

Zodra uw bestelling bij ons is aangekomen ontvangt u een bericht van DHL (SMS, e-mail, of een gesproken bericht). Voor het ophalen van pakketten dient u te beschikken over een geldig legitimatiebewijs (paspoort, id-kaart of rijbewijs). Voor bestellingen van Wehkamp, dient degene die de bestelling heeft gedaan, het pakket zelf in ontvangst te nemen. Voor het retourneren van pakketten hebben wij de postcode nodig van degene die het pakket terug stuurt.

DHL4YOU

Via DHL is het mogelijk om ook zelf pakjes te versturen. Handig om geprinte documenten meteen per post te verzenden! Meer informatie over de mogelijkheden is hier te vinden.

Postzegels en enveloppen

Voor reguliere brievenbus-post hebben wij ook postzegels van Post NL. Ook voor enveloppen kun je bij ons terecht. Diverse enveloppen zijn op voorraad, in overleg is het mogelijk om afwijkende kleuren en maten te bestellen.

DHL parcelshop

postnl logo