Postkaarten

Postkaarten

Omdat we zelf houden van leuke kaarten ontvangen en verzenden, verkopen we bij Druk en Vorm ook een grote collectie post- en wenskaarten.
kaarten druk en vorm 2

kaarten 1

Zo vind je voor ieder wat wils! Je vindt bij ons ook zelfgemaakte kaarten van (oud) Nijmegen en kaarten geprint op kraftpaper. We hebben een gevarieerd aanbod voor elke gelegenheid, dat telkens wisselt. Ook aan de kleintjes wordt gedacht, met kaarten van Fiep Westendorp (Jip en Janneke), Dick Bruna (Nijntje), Pippi Langkous, Rupsje Nooit Genoeg, Barbapapa, het Molletje, en die Sendung mit der Maus

Enveloppen en postzegels

Ook hebben we diverse enveloppen op voorraad, voor postzegels kun je ook bij ons terecht. Pakketten van PostNL nemen we niet in, wel retourzendingen en gelabelde pakketten van DHL.

Postcrossing

Wil je postkaarten ontvangen van over heel de wereld en vind je het leuk om kaarten te schrijven? Doe dan net als wij mee met Postcrossing. “Postcrossing is een internationaal project dat gebaseerd is op het uitwisselen van postkaarten, vandaar de term “Postcrossing”. Het project werd op 13 juli 2005 opgericht door de uit Portugal afkomstige Paulo Magalhaes. Het begon eigenlijk bij de gedachte dat hij te weinig leuke post kreeg en is nu uitgegroeid tot een groot uitwisselingsproject met bijna 210,000 gebruikers uit 209 verschillende landen.” (wikipedia)