Cadeautjes

Om jezelf of een ander blij te maken: cadeautjes! De meeste cadeautjes vind je in onze ‘stenen’ winkel aan de Heijendaalseweg 241 in Nijmegen (Brakkenstein), aan onze webshop wordt nog hard gewerkt. Een aantal producten zijn al online te bestellen. We pakken je aankopen graag mooi voor je in!

Stationery

Wie houdt van papier en schrijfwaren zit bij ons goed! Briefpapier, memoblokjes, losse pennen en pennensets voor handlettering en tekenen, potloden, notebooks en meer moois. Merken die bij ons te vinden zijn, zijn onder andere Micron, Chronicle Books, Roger La Borde, Bekking & Blitz en Flametree.

stationery nijmegen

Helemaal Shea

Helemaal Shea is een kleinschalige zeepziederij gevestigd in De Rijp, Noord – Holland. Het is een klein bedrijf waar natuurlijke handgemaakte zeep en haarzeep (solid shampoo) maar ook zero waste huidverzorgingsproducten met liefde worden gemaakt. Alle producten zijn vegan en gemaakt met natuurlijke ingrediënten, en bevatten geen microplastics. De ingrediënten die gebruikt worden zijn niet getest op dieren. Ook het eindproduct is niet getest op dieren. De producten zijn palmolie- en SLS vrij, er worden geen conserveringsmiddelen gebruikt. Wat er wel in de producten zit? Pure plantaardige oliën, etherische olie voor een lekkere geur en andere natuurlijke ingrediënten. Bij de verpakking komt geen plastic kijken.

 

helemaal shea

MT  Washi Tape

Washi tape is plakband gemaakt van Japans rijstpapier. Het kan worden gebruikt voor diverse knutselprojecten (een aantal ideeën is te vinden op één van onze Pinterest borden). In de winkel zijn diverse kleuren, groottes en motieven verkrijgbaar.

 

IMG_20200429_133422_947

(Kinder)boeken

In de winkel hebben we een klein (kinderboeken)winkeltje met fraai geillustreerde boeken. Bijvoorbeeld van Nijntje, Alain Greé en Ingela P. Arrhenius. Uitgeverijen die bij ons te vinden zijn, zijn: de Eenhoorn, Gottmer, Mercis en de Vier Windstreken. Een aantal boeken zijn ook te vinden in onze webshop.

kinderboeken

 

Bekking & Blitz

bekking blitz

Dit familiebedrijf geeft sinds 1929 kunstdrukwerk en cadeau’s uit. Unieke ontwerpen, en mooie producten van hoogstaande kwaliteit. Zo hebben we bijvoorbeeld kaartenmapjes, briefpapier van Raad eens hoeveel ik van je hou, producten met het werk van bijvoorbeeld van Gogh en Vermeer, en een lijn producten met Delfts Blauw motief. Ook in onze webshop is een aantal artikelen van Bekking & Blitz terug te vinden. Het fijne van dit merk is, dat er ook producten zijn waarmee je met je aankoop een goed doel ondersteund. Zoals de Vogelbescherming en Amnesty International.

 

Roger La Borde

In 1985 is dit Engelse merk opgericht door de zussen Alison en Jenni. Diverse illustratoren werken mee aan een mooie collectie stationery, zoals kaarten, notebooks en briefpapier. Misschien dat je een aantal van deze illustratoren wel kent van Instagram, zoals Kate Pugsley en Anne Bentley. In de webwinkel vind je een aantal stationery producten van Roger La Borde hier terug.

roger

Spellen

Inmiddels hebben we een aardige collectie spellen, voor volwassen en kinderen. Zoals puzzels, memoryspellen, bingo en Dilemmarama. Liever thuisbezorgd? Dat kan ook, je vindt de spellen en puzzels ook in onze webwinkel. De merken die bij ons te vinden zijn, zijn onder andere Laurence King, Bekking & Blitz, seltmann+söhne, Mudpuppy, Kosmos en Flametree.

spellen

Museums and Galleries

Een Engelse uitgeverij van onder andere luxe notebooks, briefpapier, pennen, potloden, kaarten, en vloeipapier. De merken die door deze uitgeverij worden vertegenwoordigd zijn bijvoorbeeld Paddington Bear, Victoria and Albert museum, British Museum en Matthew Williamson.

Caroline Gardner

De Engelse Caroline Gardner staat bekend om haar gebruik van kleuren en patronen. Bij ons vind je onder andere pennen, broodtrommels, sokken, portemonneetjes en bamboo meeneem-bekers om ook onderweg voorzien te zijn van een lekker kopje koffie of thee.

caroline gardner

The Happy Soaps

Een uitgebreide lijn natuurlijke en plasticvrije verzorgingsproducten, zoals zeep, shampoo, conditioner, bath bombs, zonnebrand en bodylotion. Van deze producten, vind je ook het een en ander terug in onze webshop.

 

Berni Parker

Op het Engelse platteland woont Berni Parker, vanuit haar studio aan huis maakt ze kaarten met humor, waarbij vaak dames staan afgebeeld die van het goede leven genieten (vaak met een wijntje in de hand). Haar ontwerpen zijn ook terug te vinden op artikelen als notitieboekjes, boekenleggers en spiegeltjes.

Artebene

IMG_20190624_182817_306

Van het merk Artebene vind je bij ons luxe kaarten, cadeau-enveloppen, buttons, (boodschappen)tassen, notebooks, de populaire ´Harry Potter´ veren pennen en servetten. Zoek je een mooi notitieboek voor Bullet Journalling? Van het merk Artebene hebben we dotted notebooks in het assortiment, die zich hier bijzonder goed voor lenen! Om je fineliners en potloden in op te bergen hebben we ook mooie etuis!

Werfzeep
Biologisch & handgemaakte zeep en shampoo uit Utrecht. Werfzeep is zeer mild en droogt de huid niet uit. Vrij van palmolie en met een eerlijke herkomst.
werfzeep