Printen en Kopiëren

Bij Druk & Vorm heeft u de keuze om zelf een kopieermachine te bedienen of het werk door ons te laten doen. Als u dit door ons laat doen, wordt van te voren bepaald wanneer het werk afgerond moet zijn en krijgt u een begroting van de kosten. Zo staat u nooit voor verrassingen.
Of het nu gaat om verenigingsboekjes, rapporten, cursusmappen, scripties of folders, in een korte tijd worden uw opdrachten verwerkt.

Zwart wit printen en kopiëren

Onze digitale kopieerapparaten staan garant voor haarscherpe kwaliteitskopieën. De machines zijn voorzien van diverse geavanceerde functies om (indien nodig) afdrukkwaliteit van slechte originelen sterk te verbeteren.

Printen en kopiëren in kleur

Voor het maken van kleurkopieën hebben wij snelle kopieermachines staan. De apparaten hebben een printresolutie van 600 x 600 dpi met een microfijne toner. Hierdoor kunnen wij kopieën en prints maken van hoge kwaliteit.

kopieerkaarten

Bij Druk & Vorm kunt u als klant zelf kopieën maken op onze machines, als u regelmatig gebruik maakt van deze machines, hebben wij voor u een speciale kopieerkaart. Met de kopieerkaart bent u voordeliger uit, zeker als u vaak kleine aantallen kopieën maakt. U betaalt vooraf en kunt daarna direct aan de slag.